Život na visokoj nozi

Ovo su najglamurozniji horoskopski znakovi - jesi li među njima?

Oni ne pitaju za cijenu, a pogled im leti samo za najskupljim stvarima, bilo da je riječ o uređenju doma, odjeći, nakitu ili pak hrani i putovanjima. Provjeri jesi li i ti među pet najglamuroznijih znakova

pexels-cottonbro-6467704.jpg
Foto: Pexels

Voliš uživati u najfinijim stvarima koje život nudi, primjerice skupom vinu i odjeći, finim večerama, spa tretmanima, odlaziti na mondena mjesta… Patiš na listiće zlata u desertima, šampanjcu ili manikuri i glamurozna je pridjev koji neizostavno ide uz tvoje ime?

Pokušala si se urazumiti i disciplinirati kako bi barem poneki od 12 mjeseci u godini završila u plusu, no ne ide? Nemoj biti prestroga prema sebi. Možda su zvijezde krive za tvoj profinjeni ukus, a ako je tako, teško ćeš protiv sebe. Najbolje što možeš učiniti je pronaći bolje plaćen posao.

Image
Foto: Pexels

U nastavku ti otkrivamo koji su to najglamurozniji znakovi horoskopa. Neki su slabi na odjeću i interijere, drugi na hranu, a treći na putovanja i lude zabava. Idemo od posljednjeg ka prvom. Možda pogađaš koji se znak nalazi na čelu ove glamurozne skupine?

Škorpion

Škorpioni glase za najtajanstveniji znak horoskopa, a mogu biti i prilično glamurozni. Vole skupe stvari i kvalitetu. "Njihova zagonetna privlačnost potencira se osjećajem za stil. Jarko crveni ruž na usnama i crna koža (bilo da je riječ o jakni, haljini, suknji ili hlačama) klasični su škorpionski glamur", kaže za portal BestLife astrologinja Nina Kahn.

Image

Strijelac

Među pripadnicima jet seta ima jako puno Strijelaca što ne čudi jer osobe rođene u ovom znaku vođene strašću i žive za dobar provod i uzbuđenje. "Oni vole tulumariti, putovati i od svega napraviti zabavu za koju se isplati dotjerati", kaže Kahn. Strijelci ne trpe ograničenja, osobito kada je riječ o novcu i načinu razmišljanja. Oni vole obilje. Iako su poznati po ležernom stilu, itekako su glamurozni, na nekonvencionalan način.

Image

Vaga

Vagom vlada Venera, planet ljepote pa ovaj umjetnički nastrojen znak itekako zna što je glamur i kako biti glamurozan. "Vage imaju oko za lijepo, njihovi outfiti su gotovo uvijek profinjeni i stilski savršeni", objašnjava Kahn. Također, vole skupe parfeme i skloni su potrošiti jako puno novca za uređenje svog životnog prostora. Pate na dizajnerske komade, bilo da je riječ o odjeći ili namještaju. Za cijenu ne pitaju.

Image

Bik

Ovo je još jedan znak kojim vlada Venera. "Ovaj senzualni zemljani znak ima urođeni apetit za skupo, voli luksuz i stvari najbolje kvalitete", kaže astrologinja. U njihovom ormaru nalazi se svila, na stolu buket modernog svježeg cvijeća, a u hladnjaku delicije poput kavijara. Kada se ne bave outfitom, posvetit će se njezi tijela, naravno najskupljim preparatima.

Image

Lav

Na čelu ove glamurozne ekipe nalazi se Lav, znak kojim upravlja sunce. Lavice su rođene za svjetla pozornice i glamur, karizmatične su i znaju kako privući pozornost, ali i zadržati je. Vole blještavilo, njeguju kitnjast stil i slabe su na zlato. "Uvijek su odjevene tako da impresioniraju. Ove horoskopske starlete rođene su da zasljepljuju svojom pojavom. Sve što je skupo i glamurozno, stvoreno je upravo za njih", zaključuje astrologinja.

Image