Žene, majke, kraljice

U ovim se horoskopskim znakovima kriju najbolje majke?

Majčinstvo je jedan od najljepših, ali i najtežih 'poslova' i dok je sigurno kako se svaka majka trudi najbolje što može, zvijezde otkrivaju kako su žene nekih znakova heroine majčinstva

profimedia-0325207759.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svaka žena koja ima djecu ima svoj jedinstven stil roditeljstva - i tko može reći da je jedan način bolji od drugoga? Biti mama znači istovremeno biti psihologinja, kuharica, vozačica, prijateljica, spremačica, navijačica, učiteljica, čuvarica - i toliko toga drugog, sve u jednoj osobi.

shimmer fallback

Neke su majke zaposlene, druge istovremeno brinu i o starijim članovima obitelji, treće su samohrane… Mnogi tvrde kako je biti mama najteža, najvažnija i najdivnija uloga u ženinom životu. U svakom slučaju, svaka mama ima svoje jake i slabe točke - i definitivno se svaka trudi biti najbolja mama svom mališanu.

shimmer fallback

Ali, astrolozi tvrde kako su žene nekih znakova između ostalog "rođene da bi bile majke", podizanje djece ide im prirodno i lako - naprosto u majčinstvu plivaju kao riba u vodi. Evo u kojih se 5 horoskopskih znakova rađaju žene koje su naprosto više majčinski tip od drugih. Jesi li i ti na listi?

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih znakova Zodijaka, a osim toga poznat je kao onaj koji je privržen obitelji- zato svugdje svoju kućicu nosi sa sobom. Mama Račica je nježna i puna ljubavi, a njezini klinci znaju kako se na svoju mamu uvijek mogu osloniti. Iako je žena rođena u ovom znaku prilično osjetljiva, kad su njezina djeca u pitanju, postaje čvrsta stijena koju ništa ne može srušiti.

shimmer fallback

Djevica

Uredna, organizirana i prizemljena Djevica svojim će mališanima osigurati uravnotežen život u kojima im ništa neće nedostajati. Žene rođene u ovom znaku visoko cijene disciplinu pa tako odgajaju i svoju djecu - koja postaju radišni i uspješni mladi ljudi. Djevica obožava tetošiti svoju djecu, ali ih i istovremeno poticati da se osamostale, preuzmu odgovornost i- što je najvažnije, da razviju svoje potencijale. Mama Djevica ima rješenje za svaki problem - od poderanog koljena do slomljenog tinejdžerskog srca.

shimmer fallback

Blizanci

Mame ovog znaka su one kojima se djeca mogu povjeriti oko bilo čega što ih muči, toliko su dobre u slušanju i savjetovanju da im se rado otvaraju i svi prijatelji klinaca. One su iskrene i s razgovaraju s djecom, na način koji ona to mogu razumjeti, baš o svemu. Zato njihovi sinovi i kćeri postaju odrasli ljudi s izvrsnim komunikacijskim sposobnostima koji su dobro svjesni svijeta oko sebe. Osim toga, sva djeca iz susjedstva znaju da su najbolje dječje zabave one u kući mame Blizanaca.

shimmer fallback

Ribe

Mame Ribe su one žene koje najglasnije navijaju za svog klinca s tribine tijekom utakmice. Kakvu god aktivnost dijete odabralo, one će biti podrška, a pogotovo će njegovati dječju kreativnost i sklonost za umjetnost. Djeca žena rođena u znaku Ribe bit će suosjećajna, ljubazna i znat će poštivati druge, na ponos svojoj mami.

shimmer fallback

Ovan

Život djece mame Ovnice bit će ispunjen i zabavan - raspored će biti pun izvanškolskih aktivnosti i druženja. Svaki će praznici biti prava mala pustolovina. Žene rođene u ovom znaku žele u djeci potaknuti njihov avanturistički duh i odvažnost - jer su takve i one same. Ponekad mame Ovnice znaju malo previše gurati i tjerati svoju djecu - ono na što trebaju staviti pažnju je slušanje kako bi znale raspoznati što su dječje želje, a što njihove vlastite ambicije.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.