Ledeno srce

Oprez, muškarci u ova 4 znaka hladni su kao led

Nedavno si upoznala nekog tko te zainteresirao? Prije no što počneš maštati o zajedničkoj romantićnoj budućnosti, provjeri nije li tvoj novi potencijalni partner muškarac ledenog srca

pexels-andrea-piacquadio-842811.jpg
Foto: Pexels

Zvijezde znaju mnogo toga o našoj osobnosti - pa i ono što bismo možda radije sakrili. Tako prema datumu našeg rođenja mogu otkriti kakvi smo u ljubavnim odnosima - neki znakovi savršeno funkcioniraju u drugim vezama i traže stabilnost, drugi su sretniji solo ili u kratkoročnim avanturama. Također, ako pod povećalo stavimo muškarce, astrolozi tvrde kako su neki znakovi emotivniji i više orijentirani na obitelj, a opet ima i onih koji vrlo teško izražavaju svoje osjećaje. Dapače, ako je vjerovati zvijezdama, u 4 se znaka najčešće rađaju frajeri koji su u međuljudskim odnosima prilično hladni. Je li to zapravo njihov obrambeni mehanizam ili je riječ o niskom samopouzdanju? Odgovor na to prepuštamo psiholozima.

shimmer fallback

Naravno, uvijek postoje iznimke - astrologija navodi samo potencijal za svaki od znakova, drugim riječima, upozorava nas na veliku mogućnost da su ljudi s određenim osobinama pripadnici određenog znaka.

Image
Nemoj nikome reći...

'Babe tračare': ovi horoskopski znakovi obožavaju ogovaranje

Kako god bilo, ako želiš zaštititi svoje srce od mogućih ožiljaka, trebaš u obzir uzeti sve mogućnosti - i 'napraviti svoju domaću zadaću.' Mnoge osobe koje su emocionalno hladne na prvu mogu djelovati vrlo drago. Zgodni novi kolega ili simpatični susjed koji ti je zapeo za oko rođen je u jednom od ova 4 znaka? Radije budi na oprezu.

Vodenjak

Vodenjaci imaju nevjerojatno dobro razvijene socijalne vještine. Radi toga mogu bez problema djelovati simpatično i pristupačno, ako tako žele. No, ono čemu doista teže je vlastiti mir, a kad osjete kako je ta njihova potreba na bilo koji način 'ugrožena', upoznat ćeš njihovu manje lijepu stranu - postat će hladni kao špricer. Ovaj znak slovi kao najhladniji znak Zodijaka, sklon je promjenama raspoloženja, sebičnom ponašanju i nespreman je na kompromise. Istovremeno je vizionar, zanimljiv i ako tako želi, silno zabavan radi čega djeluje privlačno čak unatoč svojoj ledenoj strani.

shimmer fallback

Strijelac

Strijelac može biti obziran i ima izvrstan smisao za humor. Na prvu loptu činit će se kao odlično društvo, uvijek spreman za pustolovinu. Ipak, s vremenom će Strijelac otkriti manje simpatične crte svog karaktera - a to su nestrpljivost i pomanjkanje takta. Muškarci rođeni u ovom znaku reći će što im je na umu bez obzira na tuđe osjećaje, a na kraju krajeva pokazat će se da su uvijek orijentirani uglavnom samo na sebe.

shimmer fallback

Škorpion

Zanimljivo, ali u znaku Škorpiona većinom se rađaju osobe koje imaju kvalitete biti pravi prijatelji. Lojalni su, strastveni i sposobni za duboke emocije. Njihov je način smiren, a prilično lako izražavaju svoje osjećaje, što sve skupa djeluje prilično cool. No, nakon nekog vremena, kad se Škorpion malo opusti, shvatit ćeš da njihova sposobnost izražavanja emocija znači a će često izražavati i negativne osjećaje - i to nerijetko na prilično nasilan i grub način, radi čega djeluju hladnije od prosječne osobe.

shimmer fallback

Djevica

Djevice ima tendenciju biti drage i lojalne te na prvu djeluju kao osobe s kojima se sve lako može dogovoriti. Ipak, s vremenom će na površinu isplivati njihova gora strana - a ta je da su strašno kritične naspram svih oko sebe i sklone uvijek izabrati ono što im se čini više praktično. Uz ovo, muškarci rođeni u znaku Djevice uvijek će posao staviti na prvo mjesto, radi čega se čine pomalo hladni.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.