Božice privlačnosti

One imaju sve: Muškarci ne mogu odoljeti ženama u ovim znakovima

Postoje žene koje s lakoćom osvajaju suprotni spol, a prema astrologiji imaju posebne zavodničke moći

profimedia-0568279149.jpg
Foto: Profimedia.hr

Često se govori i piše o tome što privlači muškarce, a većina žena provela je na kavama sate i sate razgovarajući o tome što je važno suprotnom spolu. Možda se radi o velikim seksi usnama ili oblim bokovima, a možda muškarci najviše vole čaroban osmijeh?

Image
Lakat, gležanj, podlaktica?

Tražiš savršeno mjesto za tetovažu? Evo što kaže tvoj horoskopski znak

No možda se uopće ne radi o muškarcima, nego neke žene imaju "posebnu moć" i znaju kako privući muškarca, a to potvrđuje i astrologija. Prema njoj, žene rođene u određenim horoskopskim znakovima posebno su zavodljive i suprotan spol im ne može odoljeti. No ne radi se samo o fizičkoj ljepoti jer žene rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju unutarnju i vanjsku ljepotu, stil, ali i još neke osobine. One znaju što žele u svom životu i ne pristaju na manje, a to je osobina koja je posebno privlačna muškarcima.

Image

Što je posebno kod ovih žena možeš otkriti u nastavku. Tko zna, možda otkriješ i da su tvoj znak ili podznak (također je važan!) na ovom popisu.

Bik

Žene rođene u ovom zemljanom znaku posebno su blagoslovljene jer nijedan muškarac ne može odoljeti njihovoj ljepoti, snazi i šarmu. Bikica je uvijek najglasnija osoba u prostoriji i vrlo strastveno razgovara o temama koje su joj važne. Ona zavodi svojim umom, klasičnom ljepotom i šarmom. No žena rođena u ovom znaku posjeduje i osobine vođe pa će često biti osoba koja sve kontrolira i organizira u ljubavnom odnosu. Kada ona uđe u prostoriju svi prestaju govoriti, a muškarci su očarani ljepotom i stilom.

Njezina ljepota jednako je sjajna iznutra i izvana. Možda će nekim ljudima izgledati opasno, ali kada ju upoznaju shvatit će da je fantastična osoba koja zrači toplinom. Pametna je i nikada ne pristaje ne manje od onoga što zaslužuje. Možda joj baš zbog toga muškarci ne mogu odoljeti? Potrebno je puno vremena da se zaljubi i preda ljubavi, ali jednom kada se zaljubi bit će to za cijeli život. Ona ima sve - ljepotu, šarm, stil, inteligenciju pa nije neobično da muškarci ne mogu odoljeti ženi rođenoj u ovom znaku.

Image

Blizanci

Žena rođena u ovom znaku jako dobro "čita" ljude i zato joj drugi ljudi, posebno muškarci, ne bi trebali pokušavati podmetnuti neke lažne priče. Žene rođene u znaku Blizanaca imaju nevjerojatne oči koje nose posebnu dubinu. Ako se muškarac duboko zagleda u njih neće moći prestati gledati i odmah će se zaljubiti. Osim ljepote, žena rođena u ovom znaku je iskrena i ljubazna i želi izbjeći svađe. No to ne znači da neće reagirati kada je duboko povrijeđena. Puno toga može trpjeti dulje vrijeme, ali jednom kada eksplodira više nema povratka.

Također ima snažan karakter i uvijek će se potruditi za ljude u svom životu. Borit će se za pravu ljubav jer zna da je danas vrlo rijetka. Žena rođena u ovom zračnom znaku je pametna, zabavna i ležerna zbog čega je odlično društvo.

Image

Jarac

Žena rođena u ovom znaku izbjegavat će zabavu za jednu noć i uopće je neće zanimati kratke veze. Radije će biti sama nego pristati na nešto manje od onog što zaslužuje. Vrlo je inteligentna pa će razgovori s njom uvijek biti interesantni i poučni, a voli kada muškarac ima nešto pametno za reći.

Zgodan muškarac koji samo traži zabavu nikada neće biti njezin izbor. Žena rođena u ovom znaku zna da je ljepota prolazna, ali da se karakter muškarca ne mijenja lako. Jaka je i uvijek ostvari svoje ciljeve, bez obzira koliko će joj vremena biti potrebno. No ona nikada neće ostati u toksičnoj vezi ili sa zlostavljačem jer se previše poštuje da bi dopustila da je muškarac kontrolira. Kada muškarac osvoji ovu ženu bit će posebno sretan jer ona je puno toga. Njezina ljepota, snažna volja i dobro srce bit će zvijezda vodilja, a muškarac će se dobro osjećati u svojoj koži.

Image