Zvjezdani apaurini

Najveće horoskopske flegme: Ovi znakovi za sve kažu - 'lako ćemo'

Zavidiš im na njihovim konjskim živicima i kosi bez sijedih te sama sebi nakon svakog mini živčanog sloma obećavaš da ćeš biti poput njih - imuna na svaki podražaj iz okoline - dječje tantrume, teleoperatere, perilicu kojoj ne radi centrifuga...

pexels-elle-hughes-1549280.jpg
Foto: Pexels

Znaš one ljude koje apsolutno ništa ne može izbaciti iz takta? Čak i da se svijet oko njih ruši, oni bi samo duboku uzdahnuli i ostali u svom naslonjaču, prekriženih ruku gledati nešto na TV-u. Klinci im mogu skakati po glavi, ne uzbuđuju ih dugi redovi na blagajnama, nepristojni vozači i gužva u prometu. Oni se nikada ne svađaju i sve im je dobro.


Image
Uvijek misle da su najbolji

Nosom paraju oblake: Znaš li koji su najoholiji horoskopski znakovi?

Zavidiš im na njihovim konjskim živicima i kosi bez sijedih te sama sebi nakon svakog mini živčanog sloma obećavaš da ćeš biti poput njih.

Image
Foto: Pexels

No, flegmatičnost je stvar karaktera (istina puno se može postići radom na sebi, no budimo iskrene - koliko često meditiraš?), a i zvijezde imaju prste u tome. Neke među nama obdarile su nevjerojatnim živcima. U nastavku ti otkrivamo koji su najsmireniji znakovi horoskopa.

Rak


Brižni, suosjećajni i privrženi, Rakovi su poznati po svojoj blagoj naravi. Mogu bez problema osjetiti energiju ljudi oko sebe i uvijek će se usredotočiti na potrebe drugih, a svoje zanemariti. I da, duboko proživljavaju život, osjećaju stvari oko sebe, no nikada ne daju da im loše raspoloženje pokvari dan. Njihova blaga narav u tome im jako puno pomaže.


Image
Foto: Pexels

Vodenjak

Poznati kako najveći buntovnici horoskopa, Vodenjaci će pronaći zadovoljstvo ili zabavu u onome što svakog drugog frustrira. Osobe rođene u ovome znaku su vrlo otvorenog uma, što znači da će uvijek lako pronaći rješenje za probleme i jednostavno, neće doći u priliku da se iznerviraju. Vodenjaci će pronaći sreću i priliku na svakom koraku. Blago njima!

Image
Foto: Pexels

Vaga

Vage su glavni mirotvorci horoskopa i s njima se vrlo lako dogovoriti. Vage se ne svađaju i ne živciraju. One životu pristupaju pošteno i zbog toga su uvijek u miru sa sobom. Spontane su, ništa ne forsiraju i nigdje ne žure. Znaju se opustiti i pustiti stvari da idu svojim tokom tako da se prilično lako prilagođavaju novim situacijama.

Image
Foto: Pexels

Blizanci

Blizance prati reputacija da su izuzetno društveni, no i nedorečeni. Teško je ući u njihov um i pročitati njihove namjere. Neuhvativi su. Vole svoju slobodu i avanture. Vrlo su fleskibilni, poput Vaga. Do te mjere da ponekad imaju dvije osobnosti. Njihova sposobnost da se prilagode okolnostima i prihvaćaju stvari onakve kakvima jesu, čini ih flegmatičnima. Imaju moć sagledati širu sliku i vjeruju da će se stvari same riješiti, što znači da u njihovom životu nema mjesta živciranju.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj smirenosti. Znaju uživati u trenutku i ovladali su umijećem strpljivosti. Imaju jake živce i znaju prihvaćati stvari onakve kakve dolaze. Nemaju potrebu ništa mijenjati. Čak i ako se nešto loše dogodi, Strijelac će slegnuti ramenima i nastaviti dalje, duboko uvjeren da će stvari funckionirati - na ovaj ili onaj način, njemu je svejedno.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Bez imalo dvojbe možemo reći da su Ribe najflegmatičniji znak horoskopa. Smirene, 'skulirane', imune na svaki pritisak, Ribe plivaju kud ih voda nosi. Umjesto da dozvole sitnicama da ih izbace iz takta, životu pristupaju s osmijehom na licu i znaju da se sreća krije u samom putovanju do cilja, a ne u cilju. Svatko od nas trebao bi se ugledati na Ribe, naučiti prihvaćati stvari, želi li sačuvati mentalno i psihičko zdravlje.

Image
Foto: Pexels

Možda će te zanimati

Image
UMJESTO SMEĐE I SIVE

Unesi malo boje: Najljepši ljubičasti komadi za razigrane kombinacije

Image
OBRVE SU OKVIR LICA

Dovoljno je samo nekoliko koraka do savršenih obrva i naglašenih očiju