Simbol plodnosti i nade

Kineska nova godina u znaku Zeca bit će najsretnija za ova 4 znaka

Započela je godina Zeca po kineskom horoskopu. Budući da je Zec simbol nade i plodnosti, ova bi godina mogla biti sjajna za ova četiri znaka. U nastavku provjeri kome će krenuti i u privatnom i u poslovnom svjetlu!

profimedia-0744692552.jpg
Foto: Profimedia.hr

Možda ti se čini da je od Silvestrova i dočeka Nove godine prošla cijela vječnost. No, jesi li znala da su Kinezi tek jučer dočekali svoju novu godinu? Kineska nova godina počela je, naime, 22. siječnja i traje sve do 9. veljače 2024. Ovih dana Kinezi putuju kućama, oblače crvene boje i daruju se crvenim kovertama. Slave vatrometom, i to petnaest dana – zato oni svoju novu nazivaju Proljetnim festivalom, a nakon što prođe 15 dana, puštaju se crvene papirnate svjetiljke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Iskoristi ga najbolje moguće

Kad ti se smiješi sreća? Najsretniji dan u 2023. za svaki horoskopski znak

Takva im je tradicija važna. Uz to, svaka im je godina u znaku jednog kineskog horoskopskog znaka. Njih je 12. Prošle godine sve je bilo u znaku tigra, a sad vodstvo preuzima zec. Zec je četvrti znak kineskog horoskopa, simbol je plodnosti, a to znači da bi ova godina mogla biti godina nade. Zec bi mogao pozitivno utjecati na poslovne i privatne pothvate i pomoći ti da ti sve ide kao 'po špagi'. Prema kineskom horoskopu, karte će se posložiti i što se tiče financija.

Zec bi najviše prosperiteta i sreće mogao donijeti ovim četirima znakovima. Imaj na umu da kineski horoskop znakove dijeli po godini rođenja pa provjeri jesi li i ti rođena u nekom od ovih znakova. Ako jesi, smiješi ti se velika sreća u 2023. godini.

Image
Foto: Pexels
1/5