Smotane kao sarma

Četiri najsmotanija horoskopska znaka - jesi li i ti među njima?

Za tvoju smotanu narav možda nisi kriva sama nego si jednostavno rođena pod takvom zvijezdom

pexels-victoria-borodinova-4497828.jpg
Foto: Pexels

Često zapinješ za ljude ili namještaj oko sebe? Stvari ti svakodnevno ispadaju iz ruku? Smotana je tvoje srednje ime? Možda si mislila da si tu osobinu razvila tijekom djetinjstva ili svakodnevno svoju smotanost pripisuješ odgoju, no zapravo je kriv tvoj horoskopski znak.

Image
Astro ljubav

Teško ih je osvojiti: Ova tri horoskopska znaka bježe od ljubavi

Horoskop nam može odrediti razne osobine poput onih jesmo li jako emocionalne, zaljubljive ili ljutke, ali isto tako može odrediti hoćeš li biti smotana. Biti smotana nije nužno nešto loše, često je vrlo dražesno i zbog toga si možda omiljena u društvu. Ipak, ponekad ti može ići na živce činjenica da ti sve ispada iz ruku, a najviše u trenutcima kada razbiješ omiljenu šalicu ili zdjelicu.

Vrijeme je da prihvatiš da je tvoja smotana narav dio tebe, pogotovo ako si rođena u nekom od ovih znakova. Svakome se ponekad dogodi nesreća, a idući put kada se dogodi tebi, nemoj se ljutiti na sebe nego jednostavno prihvati svoju smotanost i nauči živjeti s njom. Često iz nespretnih događaja izađe neka dobra stvar zato si nemoj prebacivati ovu sasvim normalnu osobinu.

Strijelac

Tvoja avanturistička priroda kriva je za tvoju smotanu stranu. Strijelac je jedan od znakova koji se najlakše upušta u nove aktivnosti i njegova znatiželjna priroda dovest će ga do svakakvih nezgoda. Posebno opasno mjesto za tebe je kuhinja jer ti svakodnevno ispadaju razni oštri predmeti i posude, a zbog toga osobito nisu sretni tvoji susjedi. Vrijeme je da popričaš s njima i objasniš im kako za sve to lupanje i buku nisi kriva ti nego tvoj horoskopski znak.

Riba

Ribe većinu svoje energije u danu troše kako bi se ispričale svim ljudima za koje zapnu dok hodaju, na koje proliju svoju kavu ili kojima su slučajno pokidale neki važan predmet. Iako su im tuđi osjećaji obično važniji od vlastitih, ne mogu si pomoći da ne izazovu neku scenu svojim smotanim postupcima. Ono što te spašava u takvim situacijama je tvoja topla narav zbog koje ti svi brzo opraštaju nespretne poteze, čak i ako si opasno zabrljala.

Rak

Rakovi nisu toliko smotani fizički koliko psihički. Rak će često nesvjesno reći nešto što mu je na umu bez da razmisli kako će to utjecati na druge. Isto tako će podijeliti puno više informacija nego što su planirali pa nije možda najbolja ideja povjeriti im neke jako važne tajne. Unatoč svojoj brbljavoj prirodi, Rak će prepoznati kada je napravio problem svojim riječima i ispričati se za njih u trenu.

Blizanac

Blizanac je pak jednako smotan fizički i psihički. Dok bude prepričavao neku dogodovštinu rukama će toliko mahati i pokazivati da će često izazvati lančanu reakciju smotanih poteza, od toga da slučajno lupi konobara do prolijevanja tuđeg pića u krilo. Sve to će mu biti oprošteno jer su priče koje prepričava obično jako zanimljive. Ipak, pokušaj se malo kontrolirati kada pričaš svoje omiljene događaje jer bi te ljudi mogli početi slušati samo s velike razdaljine.