Play logo
Horoskop i humor

Krivo shvate: Ovo su horoskopski znakovi s najlošijim smislom za humor

Neke osobe jednostavno ne mogu biti smiješne, koliko god to htjele, a u ova tri horoskopska znaka najčešće se kriju osobe s lošim smislom za humor

smisaozahumor.jpg
Foto: Unsplash
Play logo

Biti duhovit i u svemu pronaći nešto smiješno jedna je od najboljih stvari koje možeš učiniti za svoju dobrobit, ali i za svoje zdravlje. Smisao za humor mogli bismo čak smatrati imunološkim sustavom našeg uma, no to nije nešto što posjeduju baš svi.

Play logo

Baš poput inteligencije ili dobrog izgleda, smisao za humor je cijenjena osobina koje bismo svi radije imali više nego manje, a osobama kojima nedostaje smisao za humor nedostaju i društvene vještine, što ih stavlja u vrlo nepovoljan položaj u društvenom životu. Jer, ako ćemo iskreno, nitko baš ne voli uštogljene osobe koje se ne vole šaliti.

Svatko zna barem jednu takvu osobu, a ako je vjerovati horoskopu i astrologiji, tri su horoskopska znaka u kojima se rađaju osobe s najlošijim smislom za humor. One su sve samo ne duhovite, a u nastavku saznaj koja su to tri znaka.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i, iako ponekad mogu biti duhoviti, često znaju pretjerati kada pokušavaju biti duhovitiji nego inače. Kako bi ispričali smiješnu priču, pretjerivat će i koristiti puno pridjeva. To ponekad može dobro funkcionirati, ali većinom je zaista pretjerano i upadljivo. Za njihovo dobro, najbolje je da se drže pričanja priča i humora koji već postoji umjesto da se previše trude stvoriti ga, jer u većini slučajeva to neće upaliti.

Play logo
Izvor: Giphy

Ribe

Ribe uživaju u pričanju dugih i zabavnih priča, no problem nastaje onda kada postaju pretjerano entuzijastične. One će samo pričati i pričati, ne shvaćajući da su izgubile interes drugih koji su ih u početku možda slušali, ali im je kasnije jednostavno dosadilo. Simpatično je u smislu da se trude, ali ponekad je bolje prihvatiti da priča treba završiti bez gromoglasnog smijeha nego pokušati nasmijati sve.

Izvor: Giphy

Jarac

Jarci su poznati po tome što su ozbiljni i nimalo humoristični, pa ne pokazuju previše humora u svojim emocijama. Ljudi to ponekad tumače kao znak da im ništa nije zabavno. Jarac se može osloboditi ove "maske", i to tako što će biti (ili barem pokušati biti) malo zabavniji. Ovaj horoskopski znak trebao bi pokušati biti zabavniji drugima i naučiti se povremeno nasmijati na svoj račun - to je nešto što drugi uvijek cijene.

Izvor: Giphy
Play logo