UŽIVAJU U MODI I NOVOM

Obožavaju shopping: 4 horoskopska znaka koja svaku sezonu napune ormar

Ova četiri horoskopska znaka obožavaju modu, a vole pažljivo pratiti i trendove. No svaki će na svoj način kombinirati klasiku i trendove te će ostati vjerni svojoj osobnosti. Zbog toga obožavaju šoping i nove outfite i vrlo često peglaju kartice

profimedia-0767244241.jpg
Foto: Profimedia.hr

Većina žena uživa u modi i voli se kroz odjeću izraziti te stvoriti svoj modni stil. Bez obzira radi li se o sportskom, elegantnom ili eklektičnom stilu. No neke žene ipak ne vole toliko kupovati i smatraju da trebaju staviti fokus na druge stvari te novce potrošiti na drugačiji način. Stoga će samo povremeno kupovati kako bi nadopunile stvari koje im nedostaju.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BAŠ IH BRIGA

Ne žale ni za čim: Ovi horoskopski znakovi prošlost ostavljaju iza sebe

No postoji i druga vrsta žena, a to su one koje obožavaju trendove i odvajaju vrijeme kako bi znale što se događa u modnom svijetu. Mnogima od njih će svaki slobodan trenutak biti razlog da provjere što je novo stiglo u omiljenu trgovinu. I na kraju će sigurno napuniti ormar novim i trendi komadima.

Prema astrologiji ovakvom ponašanju posebno su sklona sljedeća četiri horoskopska znaka. Svatko će na različite načine izraziti sebe kroz modu, a sigurno je da će svake sezone kupovati nove komade i napuniti ormare.

Pogledaj video: Kako biti sretan?

1/5

Možda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!