Sami sebi dovoljni

Bolje im je solo: Ovi horoskopski znakovi su užasni u vezama

Zvijezde mogu utjecati na našu osobnost, a astrolozi tvrde da su neki horoskopski znakovi naprosto lošiji kad je riječ o ljubavnim vezama i da je možda bolje kada su solo

profimedia-0089004835.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Ljubavni odnosi su kompleksni. Ponekad je teško pronaći idealnog partnera te ostati u dugoročnoj i sretnoj vezi. Ipak, činjenica je da nismo svi jednaki. Nekima ide bolje, nekima lošije kad je u pitanju ljubav, a na tu utjecaj imaju i zvijezde.

Image
Nisu fleksibilni

Je li tvoj partner među njima? 4 horoskopska znaka koja nisu tolerantna u vezi

Prema astrologiji, svaki horoskopski znak slijedi svoje obrasce u odnosima. Naime, poznato je da zvijezde mogu utjecati na našu osobnost, a astrolozi tvrde da su neki horoskopski znakovi naprosto lošiji kad je riječ o ljubavnim vezama.

Image

Izvor: Giphy

Pojedinci koji su rođeni u određenim horoskopskim znakovima imaju problema s predanošću ili žive u nekom svom 'balonu' te teško prihvaćaju realnost. Vole svoj prostor, neovisnost i slobodu, a to se odražava i na njihove odnose.

Ako nikako ne možeš pronaći pravog partnera te si užasna u vezama, možda si rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka:

Ovan

Pripadnici ovog znaka jako su poznati po svojoj čvrstoj volji i pomalo su svojeglavi. Nisu pretjerano oduševljeni idejom o tome da udovolje tuđim osjećajima i interesima. Impulzivni su, skloni avanturama i jako ih je teško pratiti.

Image

Izvor: Giphy

Blizanci

Blizanci jako vole svoju slobodu i neovisnost i brzo im sve dosadi. Znatiželjni su i njihovom umu stalno treba neka 'akcija'. Ne vjeruju u monogamiju i žele izlaziti sa svima. Ne vole biti vezani niti pak im se sviđa ideja o tome da čitav život provedu samo s jednom osobom. To je tako dosadno!

Image

Izvor: Giphy

Strijelac

Ljudi rođeni u znaku Strijelca su hedonisti i život je za njih radost. Oni se samo žele dobro zabaviti pa nisu zainteresirani za upuštanje u kompleksne odnose. Žele biti slobodni, zabavljati se i uživati u životu. Ne vole predanost niti pretjeranu razinu odgovornosti.

Image

Izvor: Giphy

Ribe

Sanjive Ribe pomalo su nesigurne i previše razmišljaju, a to se odražava i na njihov ljubavni život. Ono što se dešava u njihovoj glavi uglavnom nema veze s realnošću pa ponekad stvaraju probleme tamo gdje ih nema. U vezama su nedosljedni i često ih sabotiraju svojim 'živim na rubu' ponašanjem.

Image

Izvor: Giphy