Play logo
Znaju važnost komunikacije

Horoskopski znakovi koji znaju izraziti osjećaje i komunicirati u vezi

Dobra komunikacija ključ je svake veze, a ovih šest znakova s time nema problema jer su odlični u komunikaciji

horoskop-komunikacija.jpg
Foto: Unsplash
Play logo

Ljudi koji dobro komuniciraju mogu lako prenijeti svoje ideje i mišljenja, a znati komunicirati u vezi zaista je pravi dar. Jedna od najkorisnijih prednosti dobre komunikacije znači da možeš razgovarati s partnerom o svemu, i to na način koji ne izaziva više negativnosti. Ponekad je znati što ti partner pokušava reći poput prevođenja stranog jezika - potrebno je vrijeme i trud kako bismo ga tečno govorili. Ali zato nekim horoskopskim znakovima to ide kao od šale.

Play logo

Svi imamo svoje tumačenje riječi, čak i kada govorimo istim jezikom. Može postojati jedno značenje, ali stotine različitih varijabli, a horoskopski znakovi koji su dobri komunikatori koriste alate koje imaju kako bi dočarali svoju poantu. I to rade na način koji ne dovodi do nesporazuma ili povrijeđenih osjećaja, već baš naprotiv - to samo učvršćuje njihovu vezu s voljenom osobom.

Kada si dobar komunikator u svojoj vezi, možeš iznijeti vlastitu poantu, ali i čuti i dešifrirati što ti partner govori. A ovih šest horoskopskih znakova zna i kako to učiniti.

Blizanci

Blizanci imaju dar za komunikaciju, a to uključuje i njihove odnose. Blizanci postavljaju pitanja svojim partnerima bez pretpostavke da već znaju odgovore, što pomaže da njihovi razgovori budu svježi i zanimljivi. Ovaj znak sa svojim partnerom vodi razne vrste razgovora - od malih razgovora do razgovora o velikim životnim pitanjima. Što više Blizanci otkrivaju o svom partneru kroz komunikaciju, to su zainteresiraniji. Odlična komunikacija u njihovoj vezi čini stvari novima i uzbudljivima.

Play logo
Izvor: Unsplash

Vaga

Vage su odlični komunikatori jer ne moraju voditi svaki razgovor o sebi. Baš naprotiv, Vage mnogo manje govore o sebi, dopuštajući svojim partnerima da se osjećaju dovoljno ugodno da s njima razgovaraju bez straha od osude ili kritike. Ako im se partner javi s problemom ili zabrinutošću, Vaga odmah reagira i uvijek pokušava sagledati stvari iz partnerove perspektive. Vage nađu vremena da pohvale svoje partnere i daju im do znanja da ih podržavaju u postizanju njihovih ciljeva.

Izvor: Unsplash

Ribe

Ribe su tu 100 posto za svoje partnere, a to im daju do znanja i svojom fizičkom i verbalnom prisutnošću. Ribe su zahvalne što su dio života svog partnera i uvijek govore hvala. Koriste se jezikom "osjećaja" i ne vrše previše pritiska na partnera. Također govore o tome kako se osjećaju i ono što njihov partner govori jako dopire do njih. Ribe doista slušaju svoje partnere bez ikakvog nesporazuma.

Izvor: Unsplash

Lav

Lavovi vole redovito "provjeravati" vezu sa svojim partnerom jer ne žele biti nesvjesni problema. Ako postoji problem, Lavovi vrlo pažljivo biraju pravo vrijeme za razgovor. Započinjanje svađe kada su obje strane ljute samo će pogoršati stvari. Lavovi su sjajni stratezi, a to vrijedi i za njihove veze. Znaju da ako izgube živce u krivo vrijeme, mogu izgubiti partnera.

Play logo
Izvor: Unsplash

Vodenjak

Vodenjaci vjeruju u promjene i uvijek se nadaju da će njihov odnos lako proći kroz teške trenutke. Oni znaju što reći kako bi potencijalno napetu situaciju poboljšali. Ove osobe kreativno rješavaju probleme i znaju koliko je važno razgovarati o problemu sa svojim partnerom. Vodenjaci se možda ne slažu sa svojim partnerom, ali nastoje ne dopustiti da stvari eskaliraju. Bilo bi strašno kada bi se bilo koji od partnera toliko uzrujao da kaže stvari zbog kojih će kasnije požaliti.

Izvor: Unsplash

Strijelac

Vrlo je rijetko da se Strijelac nađe u situaciji u kojoj ne može s nekim nastaviti razgovor. Strijelac može razgovarati s bilo kim, bilo da razmjenjuje tračeve na piću s prijateljima ili istražuje duboka filozofska pitanja jedan na jedan. Oni znaju važnost dijeljenja iskustava i jednako su dobri u slušanju kao i u razgovoru.

Izvor: Unsplash
Play logo