Vučji Mjesec

U noći između 6. i 7 siječnja. stiže prvi ovogodišnji Pun Mjesec, a evo kako će utjecati na svaki znak

U noći s 6. na 7. siječnja stiže prvi ovogodišnji Pun mjesec i to u znaku Raka. Ovo će biti kako ga nazivaju Vučji Mjesec

pexels-joonas-kääriäinen-239107.jpg
Foto: Pexels

Tek smo započeli novu godinu, a već se svašta događa na astrološkom nebu. Osim, što se od kraja 2022. 'borimo' s mnogima omraženim retrogradnim Merkurom, ovih dana dolazi nam i prvi ovogodišnji Pun Mjesec i to u noći između 6. i 7. siječnja. Kako otkrivaju astrolozi, ovaj Vučji Mjesec pojavit će se u vrlo izazovnom razdoblju između retrogradnog Merkura i retrogradnog Marsa, pa bih mogao donijeti određenu razinu napetosti, ali i pomalo neobičnu energiju.

Ovaj Pun Mjesec naziva se Vučji, a vjeruje se kako su ga tako prozvali još davnih dana indijanska plemena. Navodno su prvi Pun Mjesec u siječnju nazvali po vukovima jer su upravo tada vukovi najviše zavijali na Mjesec.

S obzirom da će ovaj Vučji Mjesec biti u Raku, najveći fokus svim znakovima bit će na emocijama. Mogući su naleti nostalgije, promišljanja o mentalnom zdravlju, ali i načini osobnog razvoja.

Ovan

Ovnovima, baš kao i ostalim vatrenim znakovima ni ovaj Pun Mjesec neće pokvariti njihovu prirodnu opuštenost. Dapače, nećete dati ičemu da vas požuruje u bilo čemu. Za vrijeme ovog Vučjeg Mjeseca, bilo bi najbolje da duboko udahnete, opustite se i razmislite što sve želite postići i ispuniti ove 2023. Dakle, čeka vas puno razmišljanja o budućnosti.

Bik

Za Bikove će ovaj Pun Mjesec biti u znaku unutarnjih emocija i vlastitih previranja. Pun Mjesec je i dobro vrijeme za 'obaviti' i onaj težak razgovor i izreći svojim najmilijima (partneru, suprugu, roditeljima) ono što te smeta draga Bikice. Pun Mjesec će te natjerati na upravo taj razgovor i mogla bi napokon dobiti toliko željeni završetak, pogotovo ako razgovor uključuje bivšeg partnera.

Blizanci

I Blizanci će imati itekako o čemu razmišljati za vrijeme ovog Punog Mjeseca. Savršeno je to vrijeme za postavljanje granica u osobnim odnosima, baš kao i za osobni rast. Vrijeme je draga Blizanko da prije svega, na prvo mjesto staviš mentalno zdravlje. Odbaci sve što te tišti i kreni dalje.

Rak

S obzriom da ovaj Pun mjesec stiže u Raku, draga Račice itekako ćeš osjetiti utjecaj Vučjeg mjeseca. Mogla bi se osjetiti iznimno ranjivom i emotivnom, ali i nostalgičnom. U redu je imati takve osjećaje, ali i znaš da će i to proći. Pokušaj naći način da jednostavno 'izventiliraš' sve te osjećaje. Izađi van s prijateljicama, pleši, plači...

Lav

Lavovi su poznati po tome da bez obzira na sve traže pažnju drugih. Ipak za vrijeme ovog Punog Mjeseca, savršeno je vrijeme za osamljivanje i retrospekciju prošle godine, ali i promišljanje o tome što želiš u novih 365 dana ove godine.

Djevica

Draga Djevice, ti koja obožavaš red, za vrijeme ovog Punog Mjeseca, tvoj primaran fokus bit će na obitelji, prijateljima i svim drugim osobnim vezama, nikako ne na poslu. I to je sasvim u redu. Ako možeš isplaniraj dan za uživanje s ljudima koji su ti dragi i veseli se svakom trenutku.

Vage

I dok će Djevice biti fokusirane na privatne veze i odnose, Vage će upravo suprotno za vrijeme Vučjeg Mjeseca najviše promišljati o poslovnim planovima i napretku. Vjera u sebe je iznimno važna jer i sama znaš kako stara poslovica kaže "Nebo voli hrabre", dakle Pun Mjesec je odlično vrijeme za kretanje u akciju.

Škorpion

Ovaj Pun Mjesec bi mogao biti izazovan za Škropione. Iako je u tvojoj prirodi da se voliš osvetiti jer uostalom to škoriponi i rade, 'piknu' one koje im pokušavaju nauditi, za vrijeme ovog Mjeseca bilo bi bolje da ostaneš mirna i pustiš stvari da idu svojim putem. Jednostavno, prepusti se trenutku.

Strijelac

Strijelci su inače poznati po svojoj mirnoći i životnom balansu, no ovaj Vučji Mjesec bi mogao donijeti izazove koji bi te mogli gurnuti izvan granica komfora i pokazati tvoju dramatičnu stranu ličnosti. Ipak, nemoj dozvoliti da te bilo što toliko zabrivanja i izbaci iz zone komfora- sjeti se da je to samo prolazna faza.

Jarac

I Jarci će iskorisiti ovaj Pun Mjesec za fokusiranje na obitelji i domu. Ovaj Vučji Mjesec odlično je vrijeme za emotivne i duge razgovore koji će samo učvrstiti odnos s bližnjima. Nemoj se bojati reći sve što osjećaš.

Vodenjak

Neobična energija Punog Mjeseca za Vodenjake koji inače stalno razmišljaju o budućnosti i novim stvarima, donijet energiju u kojoj će poželjeti odmoriti se i jednostavno otpustiti neke stvari iz života. Bilo da je riječ o starim ljubavima ili poslu koji ne vole. Jednostavno ćeš odahnuti.

Ribe

Ribama je ljubav gotovo uvijek u centru misli, pa će tako biti i ovog Punog Mjeseca. Oni u vezi uživat će s partnerom dok će oni slobodni uživati u maštanju o savršenom partneru. No, nitko ne kaže, da taj savršeni doista neće doći. Možda baš u noći Punog Mjeseca ukoliko izađeš van iz stana.