Smiješe li ti se zvijezde?

Dnevni horoskop: Vodenjaci proučavaju nekretnine, Rakovi su spremni za promjene

Što je petak 26. kolovoza pripremio za svaki horoskopski znak te kome se danas zvijezde smiješe, saznaj u našem dnevnom horoskopu

pexels-сергей-наумович-5470924.jpg
Foto: Pexels

Službeno smo završili posljednji puni radni tjedan u kolovozu, a osim toga je i petak, koji je mnogima omiljen dan u tjednu jer iza njega slijedi vikend. Bilo da već radiš punom parom ili se tek razbuđuješ uz doručak i prvu kavu, u nastavku pročitaj dnevni horoskop za svih 12 znakova i saznaj kome će današnji petak biti top, a kome flop.

Image

OVAN

LJUBAV: Išli vi korak naprijed, pa korak nazad, opet ćete biti u plusu, jer znate što želite. To će prepoznati i druga strana.

KARIJERA: Jedna tajna ima veliku težinu, a vi ćete je čuvati znajući koliko vrijedi. Danas ćete u sebi misliti o njoj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odvojite poslovno i privatno.

BIK

LJUBAV: Vaši osobni odnosi postaju sve liberalniji, a vi sve otvoreniji za razne ideje. Osjećate kao da se podmlađujete.

KARIJERA: Teško da vas išta može ugroziti ili odvratiti od onog što radite. Sve teče dobro, stabilno, a vi funkcionirate unatoč malim preprekama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ste sigurniji.

BLIZANCI

LJUBAV: Ne čini vam se da vam okolnosti idu na ruku i analizirate zašto je tako. Zaboljet će vas glava. Jednostavno čekajte da prođe.

KARIJERA: Bit će onih koji će vas potražiti za suradnika ili pitati za mišljenje, savjet. Budite objektivni i procjenjujte bez emocija.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

RAK

LJUBAV: Poboljšanje u osobnim odnosima bit će povezano s mogućnošću izlaska na zanimljivo mjesto puno vedrih ljudi.

KARIJERA: Spremni ste za promjene za razliku od vaših kolega. Njima će sve izgledati nestvarno, pa ćete ih morati uvjeravati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen.

LAV

LJUBAV: Ako vam je već toliko stalo da kukate, onda to ispričajte osobi od povjerenja, a ne onoj s kojom ste u vezi, jer ćete joj biti naporni.

KARIJERA: Mučit će vas jedan problem povezan s financijama, ali je izvjesno da je rješenje na vidiku. No s tim se treba baviti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odmorite, naspavajte se.

DJEVICA

LJUBAV: Druga strana mogla bi se naći na rubu da vam povjeri neke svoje boljke i brige. Budite otvoreni i ne zaključujte ništa prerano.

KARIJERA: Vaši poslovni suradnici pokazat će svoje ozbiljno lice koje će se vama učiniti preturobnim. Učinit ćete sve da unesete vedrinu u rad.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

VAGA

LJUBAV: Još ste orni za mnoge nove ljubavne pustolovine, a u njima vam danas pomažu vaši prijatelji. Oni u vezi su odlično.

KARIJERA: Vjerujete da možete bolje i više. U pravu ste, ali ne trebate od sebe zahtijevati nemoguće. I vi ste samo čovjek.

ZDRAVLJE&SAVJET: Maknite se od bilo kakve negativnosti.

ŠKORPION

LJUBAV: Neki će voljenu osobu staviti na vrh vlastitih vrijednosti, ali pritom neće zapostaviti ni karijeru. Uspjet će sve sretno spojiti.

KARIJERA: Jedan trošak malo će vas uznemiriti, ali brzo ćete uspostaviti kontakte kojim ćete razviti posao i isti nadoknaditi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne postoji savršenstvo.

STRIJELAC

LJUBAV: Ako vas je išta mučilo, danas ćete se s tim suočiti na zreo način. Možda nećete pjevati, ali ćete pametno komunicirati i riješiti problem.

KARIJERA: Mnogi će se na radnom mjestu osjećati odlično jer ne samo da imaju lijep posao, nego su i odnosi s kolegama sve bolji.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prebrodit ćete prolazni stres.

JARAC

LJUBAV: Vjerojatno ćete se danas ponašati po onoj „Udri brigu na veselje“. Moguć je izlazak i ludi provod bez emotivnih ispunjenja.

KARIJERA: Osjećat ćete silnu želju i potrebu da prezentirate svoje sposobnosti, ali nećete još dobiti priliku za to. Malo pričekajte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nastavite istraživati zdrav život.

VODENJAK

LJUBAV: Vodit ćete voljenu osobu od nekretnine do nekretnine pokazujući joj gdje bi i kako mogli živjeti jednog dana.

KARIJERA: Nije isključeno da će vas pohvaliti ili će vaša znanja i stručnost u jednoj temi dobiti priliku da isplivaju, a bit će to važno za posao.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zdravi ste i spremni na nove izazove.

RIBE

LJUBAV: Lijep razvoj osobnih odnosa potaknut će vas da iste oplemenite nekom novom idejom za izlazak gdje će vam biti dobro.

KARIJERA: Vama se vaše poduzeće u kojem radite čini malim. Želite nešto veće za sebe, ali za to treba biti i odgovorniji.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imate dovoljno slobode, bez brige.