Jesi li među njima

Ljubavni sramežljivci: Horoskopski znakovi koji skrivaju intimu

Nema točne definicije zašto se netko voli razmetati svojim ljubavnim životom dok ga drugi nastoje držati u tajnosti, ali astrolozi tvrde da bi utjecaj zvijezda mogao biti glavni krivac ove emocionalne rasipnost i stidljivosti

pexels-hong-son-3942879.jpg
Foto: Pexels

Ljudska različitost manifestira se u mnogim obrascima ponašanja , a tu je i pokazivanje emocija. Neki od nas ne mogu sakriti ni najintimnije doživljaje i uživaju dijeliti koliko svoju intimu s drugima. Takve osobe nemaju problem s tim da javno pokazuju koliko vole svog partnera držeći ga za ruku, izmjenjujući poljupce i druge nježnosti.

Image
Evo što ih odbija

Što ne vole u krevetu? Najveće ubojice strasti za svaki horoskopski znak

S druge strane nalaze se oni koji ne otkrivaju ni djelić svoje intime. Od takvih ljudi najčešće nećete saznati baš nikakve pikanterije iz privatnog života. Jedva da će s vama podijeliti ime partnera. Ovi sramežljivci rijetko će u javnosti pokazivati privrženost prema svom partneru, to ne znači da su manje emocionalno osjetljivi nego samo osjećaju
nelagodu ako to rade u javnosti.

Nema točne definicije zašto se netko voli razmetati svojim ljubavnim životom dok ga drugi nastoje držati u tajnosti, ali astrolozi tvrde da bi utjecaj zvijezda mogao biti glavni krivac ove emocionalne rasipnost i stidljivosti. U nastavku ti donosimo one horoskopske znakove koji su najstidljiviji kada je iskazivanje ljubavi u pitanju.

Vodenjak

Osobe rođene u ovom znaku su visoko inteligentne i nisu same po sebi stidljive, ali kada je riječ o intimi i ljubavi potrebno im je puno vremena da se potpuno otvore i prepuste partneru kojeg tek onda mogu polako i pažljivo upoznati sa sebi bliskim ljudima. Vodenjaci će rijetko iskazivati ljubav i privrženost dodirima i poljupcima pogotovo u javnosti, uglavnom će biti blago distancirani, ali to ne znači da nisu ludo zaljubljeni u vas, to je samo dio njihovog nastupa. U spavaćoj sobi će te itekako iznenaditi i tu ćeš spoznati njihovu stvarnu privrženost.

Image

Lav

Iako su inače hrabri, osobe rođene u znaku lava nisu sklone javnom iskazivanju ljubavi, vrlo su stidljivi pogotovo kada se nalaze u većem društvu. Za lava je javno iskazivanje emocija nešto nepojmljivo zato od njega nemoj očekivati zagrljaj ili držanje za ruku dok hodate gradom. Iz lavlje perspektive, to su obrasci ponašanja koji znače slabost,a to je upravo suprotno jakom, raskošnom karakteru osobe rođene u znaku lava.

Image

Bik

Osobe rođene u ovom znaku su samozatajni, radišni i ozbiljni. Ne vole da im se drugi miješaju u bilo koji segment života pa tako ni ljubavni. Svoju privrženost partneru pokazuju vrlo suptilno, i nerado iskazuju nježnost u javnosti i nisu oduševljeni s tuđim iskazivanjem nježnosti na javnim mjestima ili pred drugim ljudima. Bik će te rijetko strastveno
poljubiti na glavnom gradskom trgu, ali će ti svoju ljubav velikodušno pokazati u svoja četiri zida.

Image

Vaga

Ovim znakom vlada Venera, planet ljubavi pa je glavna karakteristika Vaga velika predanost svom ljubavnom partneru. Ali kod Vage je naglasak na ljubavnom, a ne seksualnom odnosu. Ne zanima ju seksualni naboj ni veza na brzinu, vage uživaju u prisnosti, intimnosti i nježnosti do koje mora doći polako daleko od očiju javnosti.

Image

Rak

Emocionalni, senzibilni i romantični, osobe rođene u ovom znaku obožavaju zagrljaje, poljupci i nježnosti čak i u javnosti, ali kada je vrijeme za nešto više, postaju povučeni i intimnije stvari ipak vole ostaviti za spavaću sobu. Rakovi će uživati u romantičnim večerama i izmjenjivanju poljubaca na bilo kojim mjestima, ali nemoj misliti da će pristati na uzbuđenja poput seksa na javnom mjestu ili igranja uloga.

Image

Djevica

Skromnost i disciplina glavne su vrline ovog znaka a takvi su i u ljubavi. Naime, djevice nisu pretjerano zaljubljive niti im je potrebna konstantna prisutnost partnera u životu. Kada se i zaljube vrlo su povučene i vole svoju intimu držati skrivenu daleko od očiju javnosti. Vrlo su oprezni kada je u pitanju ljubavni odnos jer su djevice prvenstveno promišljene stoga će rijetko biti toliko spontani da se primjerice upuste u veze za jednu noć, više im odgovara dugo udvaranje i upoznavanje prije bilo kakve intimnosti.

Image