Play logo

Crveni tepih nekad i sad: Ove slavne dame danas je teško prepoznati

Pronašle smo neka od prvih pojavljivanja slavnih dama na crvenom tepihu i za usporedbu - neka od njihovih posljednjih pojavljivanja. Razlike su zapanjujuće

crveni tepih nekad.jpg
Foto: Profimedia.hr
Play logo

Svi se s vremenom mijenjamo, kako izgledom, tako i stilom jer i odjeća se također mijenja pod utjecajem mode i trendova, ali i vlastitih preferencija. 

Play logo

Kao ni naš, ni izgled slavnih osoba ne ostaje isti, a ponekad su transformacije toliko zapanjujuće da može biti poprilično teško prepoznati neke poznate ljude na fotografijama od prije samo pet ili deset godina.

Budući da obožavamo 'listati' stare albume, a posebno gledati koliko su se osobe na fotografijama promijenile, baš kao i trendovi, pronašle smo neka od prvih pojavljivanja slavnih dama na crvenom tepihu i za usporedbu - neka od njihovih pojavljivanja posljednjih godina. Suvišno je uopće reći, ali razlike su nevjerojatne, od izgleda pa sve do stila. Čija promjena te najviše iznenadila?

(Foto: Profimedia, Instagram)

Play logo

Kylie Jenner

Kylie Jenner tek su 25 godine, a jedna je od od najpoznatijih, ali i najbogatijih osoba na svijetu. Danas je Kylie uspješna poslovna žena i zvijezda Instagrama koju prati preko 370 milijuna ljudi, ali prije samo 10 godina, bila je 15-godišnja mlađa sestra slavnih Kardashianki koja je svoju karijeru započinjala sudjelovanjem u njihovom reality showu 'Keeping Up with the Kardashians'. O tome koliko se promijenila u 10 godina, vidljivo je iz aviona!

Izvor: undefined

Izvor: undefined

Blake Lively

Ova 35-godišnja glumica proslavila se nakon što je glumila u seriji 'Tračerica' od 2007. do 2012. godine. No i prije toga Blake je sudjelovala u nekoliko projekata i pojavila se na crvenom tepihu još 2005. godine noseći vrlo trendovsku odjeću za to vrijeme. Uf, koliko se moda promijenila...

Izvor: undefined
Izvor: undefined

Margot Robbie

32-godišnja glumica rođena je u Australiji i tamo se proslavila. Nakon što se 2011. preselila u SAD, postala je svjetski poznata zvijezda i u potpunosti promijenila stil - a danas je jedna od najljepših žena svijeta koja svakim pojavljivanjem na crvenom tepihu sveprisutne ostavlja bez daha.

Play logo
Izvor: undefined


Izvor: undefined

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson prvi se put pojavila na filmu kad je bila još dijete, ali njezina uloga u filmu 'Izgubljeni u prijevodu' iz 2003. godine bila je prekretnica u njezinoj karijeri. Tada su se dogodile velike promjene u njezinom stilu i njezina je odjeća postala ženstvenija, elegantnija, a definitivno i manje pristupačna nama 'običnim smrtnicima'.

Izvor: undefined

Izvor: undefined

Ariana Grande

Mlada 29-godišnja pjevačica započela je karijeru na Broadwayu u mjuziklu '13'. Nastavila je tražiti posao na televiziji kao glumica na Nickelodeonu, a 2010. dobila je ulogu u Victoriousu. Tek dvije godine kasnije snimila je svoju prvu pjesmu, a 2013. godine objavila je svoj prvi album. Tada je počela mijenjati stil, a iako godinama kasnije izgleda drugačije, i dalje je zadržala izgled 'slatkice'.

Play logo
Izvor: undefined


Emma Stone

Oskarovka Emma Stone započela je karijeru glumeći u tv serijama, a njezin prvi veliki film 'Superbad' izašao je 2007. godine kada je, danas 33-godišnja glumica, nosila ovu slatku haljinu na premijeri. S godinama je njezin stil postajao sve elegantniji, ali poze su i dalje iste.

Play logo
Izvor: undefined
Izvor: undefined

Emily Blunt

Britanka Emily Blunt je postala svjetski popularna nakon što je 2006. godine glumila asistenticu u filmu 'Vrag nosi Pradu'. Od tada se pojavila u brojnim filmovima te na stotinama događaja i uvelike promijenila svoj stil.

Izvor: undefined
Izvor: undefined

Rihanna

Pjevačica se s Barbadosa preselila u SAD sa 16 godina, a 2005. izdala je svoj prvi album koji je bio izuzetno uspješan. U to vrijeme nije toliko isticala modni stil, ali ubrzo je postala hrabrija i danas ponosno nosi i naizgled nenosive outfite, kojih se nije odrekla ni tijekom trudnoće.

Izvor: undefined
Izvor: undefined

Lady Gaga

Lady Gaga vjerojatno je modno najskandaloznija pjevačica posljednjeg desetljeća, a svoj je prvi album objavila 2008. godine. Već sljedeće, 2009. godine bila je popularna u cijelom svijetu. Danas Lady Gaga još uvijek ističe svoj jedinstven stil, ali na jedan ipak elegantniji način.

Play logo
Izvor: undefined

Kim Kardashian

Kim Kardashian nekoć je radila kao asistentica Paris Hilton, prateći je na različitim događajima. U to vrijeme, 2006. godine, nije nimalo izgledala poput modne ikone. No, već sljedeće, 2007. godine, krenuo je njihov reality show 'Keeping Up with the Kardashians' i Kim je polako počela stvarati svoj vlastiti jedinstveni stil, ali i promijenila svoj izgled...na bolje ili na gore, prosudi sama.

Izvor: undefined

Izvor: undefined

Play logo