Celebrity parovi za koje si zaboravila da su bili zajedno

Od Cher i Toma Cruisea do Ryana Goslinga i Sandre Bullock

Celebrity parovi za koje si zaboravila da su bili zajedno

Povratak devedesetih u punom je jeku, posebno kada je riječ o modi - smeđi ruževi za usne, vojničke čizme, choker-ogrlice i još mnogo toga doživjelo je svoj veliki povratak

Ipak, čežnja za ne toliko davnom prošlošću također nas je podsjetila i na neke od super-parova koji su žarili i palili crvenim tepisima

Image

Slavni parovi koji su ignorirali stereotipe i mišljenje javnosti


Gotovo smo zaboravili da je Brad Pitt svojedobno izlazio s Christinom Applegate; da je prije Blake Lively Ryan Reynolds bio u ozbiljnoj vezi s Alanis Morissette, a zaboravili smo i na razliku u godinama između Cher i Toma Cruisea te Sandre Bullock i Ryana Goslinga.

Ovo su poznati parovi za koje si zaboravila da su ikada bili zajedno, ili za koje nisi ni znala da su bili zajedno.1. Cher i Tom Cruise

Ne samo da su bili zajedno, nego su se i upoznali na vjenčanju Seana Penna i Madonne 1985., kada je Cher bilo 39, a Cruiseu 23. Cher priznaje da im je veza bila vruća i napeta, a 2013. rekla je da je Cruise u top 5 njezinih najboljih ljubavnika.

2. Bradley Cooper i Renee Zellweger

Cooper i Zellweger u romantičnoj su vezi bili dvije godine, od 2009. do 2011., a upoznali su se na setu filma "Slučaj 39"

O vezi nikada nisu javno govorili, ali njihova je ljubav bila vidljiva.

3. Julia Roberts i Matthew Perry

Upoznali su se na setu "Prijatelja" 1996. kada je u jednoj epizodi druge sezone Roberts odigrala gostujuću ulogu kao "Susie Underpants". Hodali su kratko, a jedan je od Robertsinih prijatelja rekao da je veza bila "ležerna".

4. Ryan Reynolds i Alanis Morissette

Iako Ryana Reynoldsa ne možemo zamisliti ni s kim osim s Blake Lively, Reynolds je u prošlosti ljubio poznatu pjevačicu Alanis Morissette.

Kanadski superpar upoznao se 2002. na rođendanu poznate glumice Drew Barrymore, a već u lipnju 2004. zaručili su se. To je trajalo do 2006., kada su raskinuli. 

5. Justin Timberlake i Jenna Dewan

Prije nego što je postala poznata, Dewan je bila plesačica Justinu Timberlakeu. Bili su dobri prijatelji, a nedugo nakon što je on prekinuo svoju vezu s Britney Spears 2002, postali su par. 

6. Sofia Coppola i Quentin Tarantino

Redatelji su bili u vezi dvije godine, a nakon prekida ostali su prijatelji, čemu svjedoči činjenica da se Tarantino raznježio dok je Coppoli u Cannesu uručivao nagradu Zlatni lav za film Negdje 2010. godine.

7. Brad Pitt i Christina Applegate

Davne 1989. Applegate se s Pittom pojavila na MTV-ovoj dodjeli nagrada, što je i potvrdila, dodavši da nakon toga više nikada nisu bili u romantičnoj vezi.

Naime, Applegate je prekinula s Pittom, i to zbog drugog muškarca. 8. Cameron Diaz i Jared Leto

Par je bio u vezi od 1999. do 2004., prije nego što je Diaz započela vezu s Justinom Timberlakeom. Zanimljivo je da su glumica i frontmen benda Thirty Seconds to Mars bili i zaručeni.

9. Jennifer Aniston i Tate Donovan

Sjećaš se epizoda iz "Prijatelja" u kojima je Rachel u vezi sa Joshuom, jednim od njezinih klijenata? U stvarnom su životu glumci također bili u vezi, ali baš kada su počeli snimati zajedničke scene bili su pred prekidom, što je za oboje bilo vrlo bolno iskustvo. 

10. Taylor Swift i Taylor Lautner

Mlade zvijezde filma Dan zaljubljenih u vezi su bile nekoliko mjeseci 2009., a kasnije se šuškalo da je upravo Lautner bio inspiracija za Swiftinu pjesmu "Back to December".

11. John Mayer i Jessica Simpson

Par je bio zajedno uz prekide dvije godine., što je Mayer potvrdio u kontroverznom intervjuu za Playboy 2010 i dodao da je Simpson imala snažan utjecaj na njega, ali i da je za njega bila poput droge. 


12. Ryan Gosling i Sandra Bullock

Svim ljubiteljima filma "Bilježnica" teško je Ryana Goslinga zamisliti s nekim drugim osim Rachel McAdams. Ali Gosling je 2002. i 2003. hodao sa Sandrom Bullock, kojoj je bilo 38, dok su njemu bile samo 22 godine.

Zajedno su se pojavili i na crvenom tepihu u Cannesu na premijeri filma "Ubojstvo po brojevima" te na premijeri Goslingova filma "Vjernik". 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.