Vladavina upornih Bikova

Bik - godišnji horoskop: Smiješi ti se uspješna godina, ali morat ćeš se pošteno naraditi

'Najbolje stvari događaju se kad ih najmanje očekuješ' glavna je poruka za sve Bikove u 2023. godini!

profimedia-0482522336.jpg
Foto: Profimedia.hr

Službeno se pozdravljamo s vatrenim i energičnim Ovnom jer pred nama je sezona tvrdoglavih, upornih i 'žilavih' Bikova. Drage naše Bikice - sretno vam vaše razdoblje!


Image

Od 20. travnja do 21. svibnja traje vladavina ovog zemljanog znaka, poznatog kao tvrdoglavog, ali i stabilnog te snažnog znaka u horoskopu.

A što Bikovi mogu očekivati na području ljubavi, karijere i zdravlja u ostatku 2023. godine - provjeri u nastavku u godišnjem horoskopu.

Ljubav

Za Bikove će 2023. biti jako dobra godina za ljubav. Osjećat ćeš se sretno s ljubavnim životom, bez potrebe za bilo kakvim promjenama. Slobodni Bikovi mogli bi upoznati osobu s kojom će se osjećati jako dobro u vezi sebe, a oni u vezi i braku osjećat će zadovoljstvo.


Osim toga, za one koji su već neko vrijeme u vezi, 2023. mogla bi biti godina povoljna za brak, posebno od jeseni nadalje. S druge strane, solo Bikovi bi krajem ljeta mogli započeti vezu koja će ih ugodno iznenaditi. Ako priželjkuješ idealnu osobu, vrlo vjerojatno ćeš ju sresti onog trenutka kad je prestaneš aktivno tražiti.

Odnosno, najvažnija poruka za ovu godinu je sljedeća: najbolje stvari najčešće dođu kad ih najmanje očekuješ - bez obzira jesi li solo ili u vezi.

Image

Karijera

Prema astro prognozama, ostatak 2023. će donijeti neke izazove, ali i sjajne prilike u poslovnom svijetu.

Bez obzira radiš li u korporaciji, maloj firmi ili imaš vlastiti biznis, posla neće nedostajati, što znači da te čeka naporna godina u poslovnom smislu, ali i pozitivna.

Ostatak godine od tebe će zahtijevati rad, fokus, disciplinu i snagu volje, pa iako ćeš se u nekim trenucima pitati 'što je meni ovo trebalo', isplatit će se jer svemir će te krajem godine nagraditi. Sve u svemu, smiješi ti se uspješna, ali zahtjevna poslovna godina.

Image

Zdravlje

Iako je zdravlje uvijek podložno promjenama, Bikovi ne bi trebali imati većih zdravstvenih problema u 2023. godini. U svakom slučaju, druga polovica godine trebala bi biti puno pozitivnija kad je u pitanju zdravlje.

Iako ti nedostaje motivacije kad su u pitanju tjelovježba i zdrava prehrana, pokušaj 'zasukati rukave' i biti dosljednija u svojim ciljevima.

Ono najvažnije je da kreneš s malim koracima. Zaboravi na rigorozne dijete i uživaj u hrani, ali umjereno. Slobodno izbaci neke nezdrave namirnice, ali nemoj gladovati. Zamijeni ih sa zdravijim alternativama. Umjesto bijelog - posegni za raženim kruhom, umjesto pomfrita - ispeci krumpiriće u pećnici, a umjesto kupovnog soka - iscijedi naranču. Za sve postoji bolja opcija, samo na tebi je da ih provedeš u djelo.

Što se tiče tjelovježbe, ako inače ne vježbaš, nemoj upasti u zamku i odmah krenuti s intenzivnim treninzima tri puta tjedno. Kreni polako - počni više šetati, voziti bicikl, plivati ili krenuti na jogu ili pilates pa postepeno uvedi intenzivnije treninge.

Image


Možda će te zanimati

Image
'MAMA JE BOLJE'

Nakon teške bolesti, naša novinarka napisala je slikovnicu kako bi pomogla svom sinu i drugoj djeci

Image
'BUDI MI PRIJATELJ'

Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"