Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva.
Sastojci
0 kom 500 g rigatoni tjestenine
0 kom ulje
0 kom 300 g smrznutog špinata, odmrznutog i ocijeđenog
0 kom 400 g svježeg kravljeg sira
0 kom 30 g naribanog parmezana
0 kom 1/2 žličice muškatnog oraščića
0 kom sol i papar
0 kom 175 g naribane goude
Priprema
01.
02.
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
03.
U blenderu pomiješajte špinat, kravlji sir, pola parmezana, muškatni oraščić, sol i papar te pola goude.
04.
Tjesteninu prebacite u vatrostalnu posudu za pećnicu te prelijte sa malo ulja. Dodajte špinat i ostale sastojke, te posipajte sa preostalim parmezanom i goudom.
05.
Pecite 15-20 minuta.