Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva. Malo namastite vatrostalnu posudu.
Sastojci
0 kom 100 g šampinjona, narezanih na manje komadiće
0 kom 1 sitno nasjeckani luk
0 kom 2 zamućena jaja
0 kom 30 g mrvljene goude
0 kom 2/3 šalice riže
0 kom 300 ml vode
0 kom 150 g smrznute brokule
0 kom 200 g svježeg kravljeg sira
0 kom 100 g mrvljene goude
0 kom 2 žlice krušnih mrvica
0 kom bosiljak
0 kom sol i papar
Priprema
01.
02.
U zdjelici za umak pomiješajte gljive, luk, rižu i vodu. Zagrijte tako da sve zavrije, a zatim kuhajte na laganoj vatri 20 min. ili dok riža ne omekša.
03.
Dodajte brokulu, svježi sir, goudu, krušne mrvice, bosiljak, sol, papar te jaja. Prebacite u posudu za pećnicu te pecite 40 min.
04.
Posipajte sa preostalom goudom i pecite još 10-15 minuta.