Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva.
Sastojci
0 kom tijesto za pizzu
0 kom ulje
0 kom sol
0 kom crvena paprika
0 kom papar
0 kom 50 g svježeg kravljeg sira
0 kom sol
0 kom 1 sitno nasjeckani luk
0 kom 1 patlidžan, oguljen i narezan na kockice
0 kom 1 tikvica, oguljena i narezana na kockice
0 kom 1 crvena paprika, sitno nasjeckana
0 kom 3 režnja češnjaka, sitno nasjeckanih
0 kom 500 g rajčica, narezanih na manje komadiće, sa sokom
0 kom peršin
0 kom timijan
Priprema
01.
02.
Tijesto za pizzu stavite u lagano nauljeni lim za pečenje.
03.
U tavi zagrijte ulje. Nekoliko minuta pržite luk. Dodajte patdlidžan, tikvicu, papriku i češnjak te pržite 5 minuta uz miješanje. Dodajte rajčice, peršin i timijan te pirjajte na laganoj vatri 5 minuta. Dodajte sol, crvenu papriku i papar te držite na vatri još nekoliko minuta.
04.
Rasporedite povrće po tijestu, a na vrh ravnomjerno rasporedite sir te po želji malo posolite.
05.
Pecite 15-20 minuta.