Pomiješajte prva 3 sastojka te ih prebacite u vatrostalnu posudu za pećnicu. Pecite na 180 stupnjeva 35-40 minuta. Prebacite u veću zdjelu za salatu.
Sastojci
0 kom 750 g slatkih krumpira, narezanih na kockice
0 kom 3 žlice ulja
0 kom malo šećera
0 kom 100 g šampinjona, narezanih na ploške
0 kom 300 g špinata, natrganog na manje komadiće
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 3 žlice ulja
0 kom 125 g mrvljene fete
0 kom 30 g pinjola
0 kom 2 žlice vinskog octa
Priprema
01.
02.
U tavi zagrijte ulje te prepržite šampinjone, špinat i češnjak. Dodajte u zdjelu sa krumpirima.
03.
Salati dodajte sir i pinjole, prelijte octom te promiješajte.
04.
Poslužite dok je salata topla.