Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
Sastojci
0 kom 4 fileta ribe po želji
0 kom ulje
0 kom 8-10 kapara
0 kom 2 žlice pasirane rajčice
0 kom 1 limenka sitno nasjeckanih rajčica sa sokom
0 kom 2 luka, sitno nasjeckana
0 kom kumin
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom 50 ml vode
0 kom sitno nasjeckani peršin
0 kom 3 žlice svježeg soka naranče
0 kom 6-8 sitno narezanih maslina
0 kom 1 žlica svježeg soka limuna
Priprema
01.
02.
Stavite ribu u namašteni lim za pečenje.
03.
U tavi zagrijte malo maslinovog ulja. Pržite luk 3 minute. Dodajte češnjak i kumin te pržite 1 minutu.
04.
Dodajte vodu i preostale sastojke te zavrijte. Smanjite vatru i pirjajte 3-4 minute. Prelijte preko ribe.
05.
Pecite u pećnici 20-25 minuta ili dok ribe ne budu gotove.