U manjoj zdjelici pomiješajte mladi luk, limunov sok, med i vodu.
Sastojci
0 kom 2 mlada luka, sitno nasjeckana
0 kom 100 ml limunovog soka
0 kom 4 tortille
0 kom pikantni umak
0 kom 3-4 žlice meda
0 kom 100 ml tople vode
0 kom 3 žlice ulja
0 kom 1 sitno nasjeckani režanj češnjaka
0 kom 500 g purećih prsa, narezanih na manje komadiće
0 kom 1 žuta ili crvena paprika, narezana na manje komadiće
0 kom 1 rajčica, narezana na manje komadiće
0 kom malo peršina
Priprema
01.
02.
U tavi zagrijte ulje te malo prepržite češnjak. Dodajte puretinu te je pržite 2-3 minute. Dodajte papriku i pripremljeni umak sa limunovim sokom. Nastavite pržiti dok tekućina ne ishlapi, a puretina poprimi zlatnu boju. Dodajte rajčice i peršin te maknite sa vatre.
03.
Nanesite smjesu na tortille te zarolajte. Po želji poslužite sa pikantnim umakom.