U zdjelici zagrijte ulje te prepržite luk. Dodajte sol, češnjak, đumbir, mladi luk i papričicu. Držite na vatri 1 minutu uz miješanje.2. Dodajte korijander i papar te kratko držite na vatri.
Sastojci
0 kom 1 sitno nasjeckani luk
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 2-3 sitno narezane rajčice
0 kom 1 šalica vode
0 kom 6 tvrdo kuhanih jaja, razrezanih na pola
0 kom sol
0 kom 4 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom đumbir
0 kom 4 mlada luka, sitno narezana
0 kom 1 ljuta papričica, sitno nasjeckana
0 kom korijander
0 kom papar
0 kom 50 ml jogurta
Priprema
01.
02.
Dodajte jogurt, rajčice i vodu. Nakon što umak zavrije, smanjite vatru te pirjajte na laganoj vatri 10 minuta.
03.
U umak dodajte jaja te ih prelijte sa malo umaka. Držite na vatri još 2 minute te poslužite.