Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
Sastojci
0 kom 125 g medenjaka, mrvljenih
0 kom pola šalice kristaliziranog đumbira, sitno nasjeckanog
0 kom 3 kivija
0 kom 2 žlice otopljenog maslaca
0 kom 450 g svježeg kravljeg sira
0 kom 4 bjelanjka
0 kom 2 žlice limunovog soka
0 kom 200 ml kremastog sira
0 kom 1 šalica šećera
0 kom 1 žlica naribane korice limuna
0 kom 1 žličica vanilin šećera
Priprema
01.
02.
Pomiješajte medenjake, pola đumbira i maslac. Rasporedite na dno lima za kolače. Pecite u pećnici 10 minuta.
03.
U međuvremenu u blenderu pomiješajte kravlji sir, bjelanjke i limunov sok.
04.
U većoj posudi pomiješajte kremasti sir, šećer, korice limuna i vanilin šećer. Dodajte smjesu sa kravljim sirem i dobro izmiješajte. Prebacite u lim sa tijestom. Pecite 50 minuta.
05.
Dobro ohladite u hladnjaku.
06.
Narežite kivije na ploške i rasporedite na kolač te posipajte sa preostalim đumbirom.