Skuhajte rezance te ih ocijedite i držite na toplom.
Sastojci
0 kom 300 g rezanaca
0 kom 500 g junećeg buta
0 kom timijan
0 kom sol
0 kom papar
0 kom ulje
0 kom 100 ml slatkog crvenog vina
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 1 žličica češnjaka u prahu
0 kom 100 ml goveđeg temeljca
0 kom 1 žlica senfa
Priprema
01.
02.
U međuvremenu u tavi zagrijte ulje. Začinite meso solju i paprom te lagano nauljite. Stavite u tavu te pecite 5-6 minuta sa svake strane, ili duže po želji. Maknite iz tave te držite na toplom.
03.
U tavu dodajte vino, luk i češnjak te držite na vatri 1 minutu uz miješanje. Dodajte temeljac i pričekajte da zavrije. Maknite sa vatre nakon 1 minute. Umiješajte senf i timijan.
04.
Meso razrežite na tanke komadiće te poslužite sa umakom i tjesteninom.