Pomiješajte pola luka vlasca, jaja, vrhnje i senf u većoj posudi.
Sastojci
0 kom 1 stručak luka vlasca, sitno nasjeckanog
0 kom 8 jaja
0 kom 75 ml kiselog vrhnja
0 kom 2 žlice senfa
0 kom 2 žlice maslaca
0 kom 200 g dimljenog lososa, narezanog na manje komadiće
0 kom 50 g kremastog sira
0 kom 1 manji ljubičasti luk, sitno nasjeckan
Priprema
01.
02.
U tavi otopite maslac te dodajte smjesu sa jajima. Kad se smjesa počne stvrđivati, lagano je podignite sa strane kako bi nepečeni dio mogao iscuriti na dno. Pecite tako dok se smjesa skroz ne stvrdne, ali tako da ostane lagano vlažna.
03.
Maknite sa vatre i posipajte lososom, kremastim sirom i lukom.
04.
Stavite u zagrijanu pećnicu na grill programu na 3-4 minute
05.
Kod posluživanja posipajte sa preostalim lukom vlascom.