Narežite artičoke na manje komadiće.
Sastojci
0 kom 1 limenka srca artičoka, ocijeđenih
0 kom ulje
0 kom 3 sitno nasjeckana mlada luka
0 kom 5 jaja
0 kom 50 g mrvljene goude
0 kom 25 g naribanog parmezana
0 kom peršin
0 kom sol
0 kom papar
Priprema
01.
02.
U tavi zagrijte ulje te kratko prepržite mladi luk. Izvadite ga iz tave.
03.
U zdjelici zamutite jaja. Dodajte im artičoke, mladi luk, sireve, peršin, sol i papar.
04.
U tavu po potrebi dodajte još malo ulja i zagrijte ga. U tavu zatim nalijte jaja sa povrćem. Pecite 4-5 minuta sa jedne strane.
05.
Preko tave stavite veći tanjur i prebacite firaju na tanjur. Vratite je u tavu sa drugom stranom prema dolje i pecite još 4-5 minuta.