Predjelo: Ljubavni prsten i zelena radost
Zelena radost:
- 5 dugih i uskih rajčica
- mozzarella
- seitan
- aceto Balsamico
Smjesa:
- 1 režanj češnjaka
- bosiljak
- pinjoli
- maslinovo ulje
- himalajska sol
- veganski parmezan
Rajčice prerezane na pola pune se pripremljenom smjesom od češnjaka, bosiljka, pinjola i maslinova ulja. Na napunjene rajčice stavi se kriška mozzarelle i seitan. Po želji se može začiniti acetom balsamicom i maslinovim uljem.
Glavno jelo: Cvjetna ruža
Temeljac:
2 povrtne kocke
Rižoto:
- crveni radič
- maslinovo ulje
- riža (0,5kg)
Vrećice s povrćem:
- brašno (0,5kg)
- rižino mlijeko
- paprika
- tikvice
- rajčica
- celer
- mrkva
- luk
- poriluk
Prvo je potrebno pripremiti temeljac kojim će se podlijevati rižoto. U posudu staviti prethodno narezan i opran crveni radič te ga prepržiti na maslinovu ulju 10-ak minuta. Nakon što radič potamni potrebno je dodati 0,5 kg riže i podlijevati sve temeljcem dok riža ne bude kuhana 'al dente'.
U pola kilograma brašna i prstohvat soli potrebno je dodavati rižino mlijeko sve dok smjesa ne postigne željenu gustoću. Nakon što je smjesa zadovoljavajuće gustoće, potrebno je ispeći palačinke.
Isjeckati sve povrće za nadjev. Prepržiti na maslinovuulju i podliti vodom kako bi povrće omekšalo. U posudu sa strane skuhati jedan dugi list poriluka koji se koristi kao trakica za vezanje vrećica. Kad se sve ohladi, potrebno je postaviti skuhano povrće u sredinu palačinke te podignuti sve krajeve palačinke u vrećicu pa zavezati trakicom od poriluka.
Desert: Hladna vitaminska bomba
Sastojci:
- ananas
- breskva
- banana
- jabuka
- kivi
- bijelo i crno grožđe
- maline
- sok od jabuke
- sorbet od jagode
Priprema:
Voće nasjeckati na kockice, dodati sok od jabuke te na kraju kuglicu sorbeta od jagode.